در قسمت ۱۴۲ رادیو بادیو میشنوید:
۱- مطرب مهتاب رو، هرچه نمیگی بگو؛ چند میگیری خودت بگی؟
۲- با مدعی مگویید نوآور کی هستی؛ پیس پیس نوآوری!
۳- اکسیر عشق بر مسم افتاد و زر شدم؛ معجون عشق در دنیای واقعی
۴- ساقی غم فردای حریفان چه خوری؛ بیتکوین ۱، بانک مرکزی اسرائیل هیچ!
همراهان این قسمت از رادیو بادیو:
- میرسهیل نیکزاد
- محمودرضا فرهادی
- مسعود زمانی
۱. مطرب مهتاب رو، هرچه نمیگی بگو؛

چند میگیری خودت بگی؟
ارائه کننده: مسعود زمانی
امروزه با داده های زیادی در طول روزمره سرو کار داریم که این کالا بسیار ارزشمند می باشد و بخش بزرگی از زندگی مارا تشکیل داده اند ،مانند داده های هویتی ما ،داده ه ی مکانی ،داده های سلامت که از اهمیت خاصی برخوردار هستند .به صورت کلی وضعیت جامعه از این طریق بررسی می شود هرکس میتواند بفهمد داده مورد نظرش چقدر ارزش دارد و باید چه قوانینی در این خصوص مطرح کند که در راستای یک تجارت خوب انجام شود و این ایده، ایده ی خوبی است تا مردم اگاهانه اطلاعاتشان را به اشتراک بگذارند و به ازای آن مبلغی نیز دریافت کنند .

۲. با مدعی مگویید نوآور کی هستی؛
پیس پیس نوآوری!
ارائه کننده: محمودرضا فرهادی
نوآوری یا همان innovation به معنای ساخت یا ایجاد چیزی جدید نمی باشد ، نواوری باید به یک بهبود منجر شود به اینصورت که باعث بهبود یا کاهش هزینه یا افزایش درآمد شود.بسیاری از مردم معنای درست و کاربرد آن را نمی دانند به همین خاطر است که در بسیاری از شرکت ها کارمندان علاقه ای به شرکت کردن در این باره ندارند و در بسیاری از موارد فکر میکنند که مدیران تنها میخواهند ایده ی مورد نظرشان اجرا شده بدون شرکت کردن کارمندانشان در این زمینه و در نتیجه کارمندان هم راستا با مدیران خود نخواهند بود.

۳. اکسیر عشق بر مسم افتاد و زر شدم؛
معجون عشق در دنیای واقعی
ارائه کننده: مسعود زمانی
انسان در طول زندگی با افراد مختلف در ارتباط می باشد ، همینطور بسیار از مردم در جهالت و خرافات خود قرار گرفته اند، با اینکه می توانند اطلاعات زیادی درباره ی بسیاری از مسائل از طریق اینترنت کسب کنند.با پیشرفت علم بسیاری از مسائل به سادگی حل می شود به طور مثال برای رهایی از استرس یا افسردگی می توانند با مصرف دارو این مشکل را به راحتی حل کنند. به طور کلی داروهای قانونی و غیر قانونی ای وجود دارد که می تواند مغزمان را درباره ی موضوعات مختلف و روابط تحت تاثیر قرار دهد و می توانیم ، این داروها برای کنترل احساساتمان نیز قابل استفاده هستند همچنین باعث میشوند ما راحت تر بسیاری از مسائلمان را بدون مراجعه به پزشک رفع کنیم.

۴. ساقی غم فردای حریفان چه خوری؛
بیتکوین ۱، بانک مرکزی اسرائیل هیچ!
ارائه کننده: سهیل نیکزاد
در سال های اخیر شکایت دادگاه اسرائیل از بانک هایی که خدمات خود را به استارت آپ های بلاک چینی و بیت کوینی در حوزه ی رمزارز محدود یا قطع کرده اند و شکایت وزارت اینترنت و موبایل از بانک مرکزی که به دلیل محدودیت هایی برای خدمات پرداخت آنلاین ایجاد کرده است ،موجب کساد کار و کسب ها بسیاری از شرکت ها شده است .
Podcast: Play in new window | Download
عضویت Google Podcasts | RSS
اهنگ اخرش چقدر جالب بود.
سلام پادکست جالبی بود ای کاش کمی هم در معرفی و تبلیغش بیشتر کار کنید ….
ببخشید یه سوال داشتم
بخشی توی سایت وجود داره که کاربرا بتونن کمک های مالی کوچک به رادیو بادیو داشته باشن ؟
بخش حمایت رو از داخل منو دیدم ولی ظاهرا فقط برای اسپانسر برنامه بود. گفتم اگه بشه یه بخش در نظر بگیرید که کاربرایی که طرفدار بادیو هستند ولی نمیتونن کمک های مالی با حجم بالا داشته باشن بتونن هرچند کم ولی کمکی به برنامه مورد علاقشون بکنن.
سلام محمد جان.
داخل صفحه حمایت فرمی به اسم فرم حمایت مالی donate داریم. اونحا می توانید به راحتی برای حمایت از محصول رایگان رادیو بادیو هر مبلغی که تمایل داشتید را وارد کرده و پرداخت کنید.
باز هم ممنون از توجهت و ممنون که برای تداوم تولید این محصول همکاری می کنی. انشاله که همیشه دوستش داشته باشی 🙂
مشکلات نواوری که کارمندان تمایلی بهش ندارن بنظرم خیلی چیزهاست.
نواوری چه سودی برای شخص اونها داره؟ بیشترین بهره متعلق به مدیران است. چون همیشه هدف از نواوری کاهش خطای انسانی و سرعت عمل است.
نواوری ها همیشه به نتایج خوب نمیرسند و معمولا حجم کار کارمندان رو افزایش میدن و درنهایت بعد از چند سال شکست میخورن.
نواوری ها معمولا به سلیقه مدیران انتخاب میشه که در بطن کار نیستن و اصلا قبلش نیازسنجی ای صورت نمیگیره و میزان علاقه و مشارکت کارمندان در مجموعه نظر سنجی نمیشه.
و یه قانون اینکه، همیشه نواوری رو باید با ادم های نو اورد نه کارکنانی که با سیستم و روشهای قبل سازگار شدن و حالا باید روشهای جدیدی رو یاد بگیرن که هیچ تاثیری در حقوق و مزایاشون نداره!